Stelvio produkt översikt


Stelvio är en komplett serie administrativa program. De har utvecklats med utgångspunkt från de administrativa system för Mac OS vi utvecklat sedan 1989.

Stelvio innehåller alla de funktioner som våra användare har efterfrågat under utvecklingsarbetet. Samtliga ingående enheter är framtagna helt i enlighet med Apples riktlinjer för Mac OS-program både vad gäller funktionalitet och användargränssnitt.

Att arbeta med Stelvio är både enkelt och enhetligt. Alla list- och inmatningsformulär beter sig t.ex. på samma sätt för att du skall kunna arbeta effektivt utan att flexibiliteten blir lidande.

Alla större register t.ex. fakturor är sökbara och med ett snabbkommando kan du skapa en ny. I listan av dessa register kan du göra urval som du enkelt sorterar på olika kolumner.

Bokföringsprogram

Bokföring mini är ett litet enkelt program för det lilla företaget där man bokför själv.
Bokföring är programmet för det lilla företaget där man vill börja bokföra själv.
Bokföring plus är ett avancerat bokföringsprogram med resultatenheter och budget
Bokföring proffs är ett avancerat redovisningsprogram för revisorer och för den som vill ha ett bokföringsprogram som kan det mesta.

Ekonomi program (med integrerad bokföring)

Economy innehåller de grundfunktioner som de flesta företag behöver – avancerad bokföring samt snabb och smidig fakturering.

Economy plus innehåller de grundfunktioner som de flesta företag behöver – avancerad bokföring samt snabb och smidig fakturering med resultatenheter och budget.

Office innehåller de grundfunktioner som de flesta företag behöver – avancerad bokföring samt snabb och smidig fakturering med resultatenheter och budget.

Office plus innehåller de grundfunktioner som de flesta företag behöver – avancerad bokföring samt snabb och smidig fakturering med resultatenheter och budget.

Moduler som tex offerter, tidredovisning, avtalsfakturering kan köpas till.

Ekonomi program (för extern bokföring)

Invoice innehåller de faktureringsfunktioner som de flesta företag behöver – smidig fakturering med resultatenheter och valutahantering

Löneprogram

Lön förenklar din lönehantering. Programmet kan användas för löner till såväl tjänstemän som kollektivanställda och timavlönade. Du sparar mycket tid och kommer snabbt igång med att göra lönebesked, skattedeklarationer och mycket mer.

Affärs program (med integrerad bokföring)

Enterprise är ofta den bästa lösningen för dig som har en lite mer omfattande verksamhet. Oavsett om du arbetar med varor eller tjänster hittar du användbara funktioner för din verksamhet. Förutom de grundläggande delarna som ingår i ett faktureringsprogram har vi även lagt till order/beställning och lagerhantering.

Affärs program (för extern bokföring)

Business är ofta den bästa lösningen för dig som har en lite mer omfattande verksamhet. Oavsett om du arbetar med varor eller tjänster hittar du användbara funktioner för din verksamhet. Förutom de grundläggande delarna som ingår i ett faktureringsprogram har vi även lagt till order/beställning och lagerhantering.

 


Cognitive Technology ABepost@ct.se • Tel 0730-502696